Olkapäällä kyyhkynen ja nilkassa ahdistava kahle

18.4.2014

Eilisen onnellinen kuva nro 8: Sitkeä sydän radiosta.

Ajellaan hakemaan Poikaa hoidosta. Vauva napottaa takapenkillä kaukalossaan. Aurinkoinen kevätpäivä, säteet lämmittävät kasvoja ikkunan läpi. Avaan radion ja ilmoille alkaa saman tien pauhata Juha Tapion Sitkeä sydän. Taas tuntuu, kuin sydän pakahtuisi.

Kappale tuli tärkeäksi esikoista odottaessa ja laitoimme siitä osan myös ristiäiskutsuun. Se myös laulettiin Pojan ristiäisissä.

... Sinä olet ihme, ja suuri sittenkin. Sinulla on ilma ja kyky hengittää. Olkapäällä kyyhkynen vaik et sitä nää. Sinussa on valoa. Sinussa on yö. Sinulla on sitkeä sydän joka lyö väsymättä kipinöitä tuuleen valaisemaan tietä pimeää...

(Kuuntele kappale täältä.)

Tämän päivän onnellinen kuva nro 9: Oma metsäpolku auringonvalossa.

Olen onnellinen omasta pihasta, josta olin haaveillut vuosikausia. Tähän aikaan vuodesta siitä taas muistaa iloita monta kertaa päivässä. Suoraan kotioveltamme lähtee metsäpolku, joka tänäkin iltana kylpi auringonvalossa. Linnut ovat alkaneet taas sirkuttaa korviahuumaavasti. Ihan varmasti ilmassa oli äsken jo pikkuisen kesän tuntua, kun ripustin ilta-auringossa lakanaa narulle kuivumaan.


Tänään pyörähdettiin American Car Show´ssa ja SnadiStadissa (= sisähupipuisto Helsingissä) kokoonpanolla kolme aikuista ja neljä lasta. Uskokoon ken tahtoo, mutta reissu oli oikein onnistunut! Taidettiin selvitä vain yhdellä kunnon hermoromahduksella. Nimittäin Pojan, joka ahdistui ihan kohtuullisen paljon hupipuiston velvoittamasta rannekkeesta. Ranneke sitaistiin lopulta kirkuvan pätkän nilkkaan, mistä tämä tokeni kuitenkin pian.

Sellaista muuten ihmettelin, että kenen keksintö on ollut sijoittaa mestassa myytävien irtokarkkien kaukalot puolen metrin korkeudelle maasta. Ainakin meidän hupipuistoilijan koura pyörähti parissa kaukalossa ennen kuin ehdin kissaa (tai kieltosanaa ei) sanoa. Että anteeksi vaan ja pahoittelut.


Chillailua bebiksen kera muiden riekkuessa. Äitikin rengastettiin, onnistui ilman huutoa.


Viilee bussi. Kuvattavaa olisi ollut vaikka kuinka, mutta tämmöinen kuva nyt sitten tuli otettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.