Munia ja kanoja

17.4.2014

Huh. Kiireistä on taas ollut tämä äitiyslomailu.

Merkitään nyt aluksi kirjoihin ja kansiin, että toissailtana tuli kuin tulikin kuvaamisen arvoinen onnellinen hetki. Pääsiäinen muodostui lopulta munarikkaaksi.

Yllätykseksemme meillä kävikin sunnuntaina niin paljon pikkuisia noitia, että kaikki kinderit menivät. No tavallaanhan ne vähän niin kuin niitä varten oli hommattu, mutta olin elätellyt toiveita, että pari jäisi yli. En lannistunut tästä, vaan ostin Miehelle ja itselleni ikiomat munat. Yllätyksetkin osuivat ihan  nappiin: Miehelle pikkuauto ja minulle hyrrä (en kyllä osannut käyttää). Siis kuva 7: Suklaamunanautinto kovan päivän iltaan. Niin juu, ja jugurttia oman pihan marjojen kera. Kummasti se ilta siitä sitten koheni.

Eilen olikin sitten hurjan hauska päivä mammatreffien (vähän hölmö sana, mutta en nyt tähän hätään osuvampaakaan keksi) muodossa. Päivästä oli osaltamme vähällä kehkeytyä katastrofi - Pojan päikkärit jäivät torsoksi ja arvata saattaa mitä siitä seuraa. Oma vikani: taas tuli tehtyä perustavanlaatuinen virhe ja kerroin Pojalle ennen kotoa lähtöämme, että mennään katsomaan kanoja ja hevosia... Sillä keinolla kun oli niin luvattoman helppoa houkutella pientä miestä pukemaan ja autoon. Olipa yllätys, ettei uni tullutkaan ajomatkalla silmään kuten olin suunnitellut (just joo, nämähän jutut aina meneekin niin kuin äiti-ihminen suunnittelee - pitäisi jo tällä kokemuksella tietää paremmin). Hän kun uinahtikin vasta vähän ennen perillepääsyä. Tokeni onneksi kohtuulliseen mielentilaan jonkun ajan kuluttua heräämisestään, ja saatiin kaikki vietettyä tosi kiva päivä.

Treffeistä kirjoittelen enemmän heti kun on aikaa (elän toivossa, että aika sallii ihan lähitulevaisuudessa). Meillä oli kuulkaas aivan ihana treffipaikka! Ystävän emännöimä hurmaava hevostila asiaankuuluvine viehättävine putiikkeineen. Niin, ja tietysti ne kanat, hevoset ja kissat. Poika jauhoi ihhahhaata koko kotimatkan. Tässäpä kuva 8: Lapsi näki kanoja.


Lisää  sitten myöhemmin, kun pystyy keskittymään kirjoittamiseen. Tänään tulee pariksi yöksi vieraita, joten ei muuta kuin ylös sohvalta, ja tekemään kämpälle se mitä tehtävissä on...

Ihanaa, aurinkoista pääsiäistä itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.