Kuva 4 ja pikkuisen kuulumisia

12.4.2014

Viikolla käytiin Vauvan kanssa neuvolassa. Mitat 6450g/62,5cm. Mukavasti kasvanut. Neuvolakorttiin riipusteltiin mm. seuraavaa: "Seurustelee aurinkoisesti, hiukan jo vierastaa. Hieno kyynärnoja vatsallaan. Lelua jo hapuaa kädellä. Tyytyväinen poika." Niin muuten on, en käy kiistämään! Ihana, iloinen tyyppi.

Tämä oli se voimavarakäynti, eli juteltiin jaksamisesta. Lomake oli täyttämättä. Olin jo koulussa huono kotiläksyjen tekijä, eikä tilanne ole iän myötä ainakaan kohentunut. Oli muuten vain parista minuutista kiinni, että oltaisiin oltu jossain ajoissa ekaa kertaa Vauvan syntymän jälkeen tyypin ollessa nyt vähän reilu kolmikuinen. Vielä ei kuitenkaan päästy sitä merkkipaalua juhlimaan.

Toissailtana käytettiin kauppareissun yhteydessä Koiraa kävelyllä. Poikakin sai maistaa vapautta.

 
 
Lopuksi onnellisuushaasteen kuva 4: Uusi kirja yöpöydälle.
 
Pauliina Rauhalan Taivaslaulu. Kaikki tämän lukeneet tuttavani ovat sitä kehuneet. Eilisiltana luetun pätkän perusteella voin todeta, ettei syyttä. Jo parin sivun prologin luettuani hengästytti. Olin onnellinen jo ihan vain siitä, että olin saanut lukea nuo sivut. Hän käyttää kieltä ihan mielettömän kauniisti ja persoonallisesti. Kovin pitkää pätkää en saanut luettua ennen kuin uni tuli, mutta jo nyt uskallan sanoa, että jos sinulla on tänä vuonna aikaa lukea vain yksi kirja niin valitse hyvä ihminen tämä.
 

Tälläkin hetkellä olen onnellinen ajatuksesta, että saan illalla käpertyä tämän kanssa peiton alle. Onnea lisää ajatus siitä, että illalla saa ylipäätään käpertyä peiton alle. Lämpimään, nukkumaan.
 
Kivaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.