Äiti-poika-laatuaikaa uimahallissa ja haasteen kuva 5

14.4.2014

Emme ole enää hetkeen käyneet Pojan kanssa vauvauinnissa. (Sisarusuintiin olisi tarkoitus piakkoin ilmoittautua.) Olemme kuitenkin yrittäneet käydä hänen kanssaan kerran viikossa uimahallissa. Hän on yleensä käynyt isänsä kanssa, mutta eilen Mies keksi keksittiin, että minä voisin vaihteeksi viedä Pojan. Näin tehtiin. Sen voin sanoa, että eipä ollut mikään varsinainen spa-elämys. Kivaa oli vissiin kuitenkin molemmilla. Poika alkaa olla aika veikeässä iässä ja on oikein hauskaa seuraa (en malta odottaa, että sanoja alkaa tulla lisää!). Sen verran työlästä tuo uimahallissa pyörähtäminen tuollaisen vipeltäjän kanssa kuitenkin on, että tuumasin Miehelle etten lähde riitelemään jos hän jatkossa haluaa homman hoitaa.

Onnellisuushaasteen viides kuva olisi voinut olla kuva uimahallireissulta (varmaan kyllä yllätytte kun kerron, etten tullut missään vaiheessa pysähtyneeksi näpsimään kuvia) tai vaikkapa kuva pikkuveljestä juomassa iltamaitoaan I love mum & dad -sukissaan. Mutta ehei! Meitä Pojan kanssa odotti uimasta tullessamme ruoka valmiina pöydässä. Alkuruuaksi tankoparsaa ja graavilohta, pääruokana lohikastiketta ja spagettia.

Siis kuva 5: Onni on kokkaava mies.

2 kommenttia:

  1. Mä oon jotenkin kans ulkoistanut noi uimahallikuviot miehelle. Välillä ne käy kahdestaan, välillä mennään koko perhe, mutta silloinkin niin, että pojat menee miesten puolelle :)

    VastaaPoista
  2. Oikein! Oon yrittänyt perustella tätä toimintamallia myös sillä, että mun pesupuuhat hiustenpesuineen ja rasvailuineen vie enemmän aikaa. Näin ollaan kaikki sit mukavasti yhtä aikaa valmiita ;)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.