Viikonlopputouhuja

9.3.2014Perjantaina pistäytyi kylässä ensin ystävä Vauvaa katsomassa, sitten pastori juttelemassa ristiäisistä. Ristiäiset ovat viikon päästä. Kaste on kirkossa, kuten aikoinaan Pojankin ristiäiset. Jatkot sitten läheisessä seurakuntasalissa.

Järjestelyt ovat muuten melko lailla hoidossa, mutta olisihan se ihan kiva, jos vielä nimi keksittäisi h-hetkeen mennessä... No, sen verran hyvällä mallilla homma jo on, että etunimi on tiedossa ja jo papillekin ilmoitettu, enää arvotaan toista nimeä. Onneksi vaihtoehdot ollaan kuitenkin onnistuttu rajaamaan enää muutamaan, enkä usko, että joudutaan pyytämään vieraita saapumaan nimiehdotusten kera ;)
Kesä tuli kotipihasta hetkeksi käymään marjojen muodossa ♥  Näistä valmistui herkullinen ruis-marjapaistos, suosittelen! Maistuu myös perheen pienimmille. Pojalle tein oman version, johon korvasin voin soijapohjaisella levitteellä, ja lisukkeena hänellä oli kaurapohjainen vaniljakastike. Kyllä kelpasi!


 
 
Bebe chillailee ♥ 
 
 
Eilen aamulla minä heräilin kotona Vauvan kanssa Miehen pistäytyessä pikaisesti Pojan kanssa torilla politikoimassa. Yllättivät tullessaan minut iloisesti naistenpäivän ruusuilla :)

Iltapäivällä Miehellä oli asiaa Itä-Helsinkiin ja me vietimme poikien kanssa muutaman tunnin Itiksessä. Kierreltiin kaupoissa ja käytiin Picnicissä lounaalla. Pikkuveli uinaili tyytyväisenä kaukalossaan. Reissu tuli kyllä vähän kalliiksi, kun Sulo Vilén -ilmiö iski Stockalla ja mukaan tarttui äitiyslomalaisen budjettiin täysin sopimaton käsilaukku, mutta kun sen niin halvalla sai... Kanta-asiakassetelin (-20%) lisäksi kun mainostivat naistenpäivän kunniaksi vielä kymmenen prosentin lisäalea, niin tämä hulluhan siitä innostui. Myönnän, että tämä ei ollut ihan paras hetki sen hankintaan, mutta yritin perustella ostosta itselleni sillä, että ihan oikeasti olen kyllä pitkään kaivannut juuri tuon kokoista, mustaa laukkua ja ei sitä ikinä Suomesta noin halvalla saa, ja sehän on vain yhden kampaajakäynnin hinta, ja kun se on niin ihanakin, ja ja ja...

Morkkis, morkkis, morkkis...
 

Nyt olen poikien kanssa kotosalla, Mies on Turussa auttamassa muuttohommissa. Käytiin poikien kanssa vähän ulkoilemassa, touhuttiin pihalla ja käveltiin omalla tiellä. Yksin muksujen kanssa liikenteeseen lähtiessä on jo pelkästään pukemisessa vähän hommaa (Tule jo kesä!!!). Ei siis voi sanoa sen varsinaisesti yllätyksenä tulleen, että ihan täydelliseen suoritukseen ei tänäänkään päästy. Huomasin nimittäin hetken pihalla touhuttuamme, että Pojalla ei ole kenkiä, vaan hengaili pelkissä villasukissa...! Hupsista... Jään odottamaan Vuoden äiti -palkintoa jälleen. Onneksi ei ollut omasta pihasta pitkä  matka kumppareita hakemaan. Toisaalta olin toki ylpeä siitä, että sain koko karavaanin liikenteeseen: itseni, Pojan, Vauvan, Koiran  ja Kissan. Näistä Kissan ollessa ainoa, jolle ei tarvinnut pukea mitään. Ja joka kerta pitää olla iloinen, jos (tai toistaiseksi vielä onneksi kun) ei unohda ottaa mukaan jompaakumpaa tenavaa ;)

Poika ja Koira ♥ 
Poika ♥ 

Kuvaosasto on tällä kertaa melkoista sillisalaattia, mutta tulipahan kuvia viikonlopun touhuista laidasta laitaan :)

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.