Nimenmuutos

31.3.2014

Päätin vaihtaa blogin nimeä. Tiedän, että tämä kuulostaa höpsähtäneeltä (saa hymähdellä ihan vapaasti!), mutta näin viime yönä unen, jossa blogin nimi oli Aina lähelläni. Tosin unessa blogi käsitteli yksinomaan huonekasveja, mutta en anna yksityiskohdan häiritä ;) Kun aloitin blogia, oli tosi vaikeaa miettiä sopivaa nimeä. Pari täydellistä jouduin hylkäämään, koska ne oli jo varattu. Päädyin siis tuollaiseen perusnimeen. Nyt nappaan tuosta unestani uuden nimen, joka tuntui hyvältä. Osoitekin oli vapaana joten ei kun tuumasta toimeen! Siis jatketaan osoitteessa:

http://ainalahellani.blogspot.fi/

Uskaltanen luvata että ihan hetkeen ei nimi muutu, sen verran tuhertamista tässä oli... Samoin toivon etten ihan pian kyllästy tuohon banneriin. Siinä oli myös melkoinen väkertäminen, että sai asettumaan mieleisesti. Sisällön siirsin sellaisenaan tänne uuteen blogiin. Samoin tämän postauksen lähes tällaisenaan.

Muuta ihmeellistä tänne ei kuulu. Mies lähti taas reissuun (onneksi harvinaista, että on ihan näin tiuhaan tahtiin reissussa) ja minä taiteilen kolmistaan poikien kanssa. Tänään meinasi päästä tapahtumaan sellainen läheltä piti -tilanne, että olisin joutunut juomaan aamukahvini kuumana (no ainakin lämpimänä), mutta eipä sentään! Poika otti ja kaatoi kahvit pöydälle, jolla (luonnollisesti) olivat somasti vierekkäin läppäri, puhelin ja kamera. Hupsista. Onni onnettomuudessa, onnistuin pelastamaan kaiken muun, vain kameralaukun pohja kostui vähän. Mies kyseli kuulumisia. Kerroin tämän, ja lisäksi että kyynelehdin katseltuani Satuhäät, jossa jotkut menivät naimisiin Prinsessa Ruususen tahtiin. Totesi kuulostavan kaikin puolin normisetiltä :D

Nyt treffeille Nukkumatin kanssa, öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.