Uusi yritys

9.2.2014

Muroja, nam!

... eli jokohan NYT uskaltaisi todeta kaikkien tervehtyneen. Nimittäin juuri kun huokaisin helpotuksesta ja luulin, että tulimme kaikki jo kuntoon, Poika otti ja sairastui parin terveen päivän jälkeen uudelleen. Blogi jäi taas kakkoseksi; hiljaista on ollut. Kuumeinen ja sylinkipeä poikanen menee luonnollisesti muun edelle ♥

Eilen aamulla Poika heräsi sitten terveen oloisena, ja kyllä huomasi, että akkuja oli pari päivää ladattu... Virtaa on taas vaikka muille jakaa - tervetuloa vaan hakemaan ;)

Käytiin muuten eilen hänen (ja tietty pikkuveljen) kanssaan ottamassa ne verikokeet. Testataan siis yleisimmät allergiat, esim. maitoallergia ja laktoosi-intoleranssi. Pahaa mieltähän siitä vähän tuli, mutta oli kyllä oikein reipas pieni poika. Tulokset saamme viikon päästä.

Mitäs muuta? Kuluneella viikolla pääsin parina päivänä lenkille, sitten pari päivää menikin potilaan kanssa neljän seinän sisällä. Sen sijaan viikon, tai tarkemmin kuukauden kohokohta taisivat olla nämä kuluneet viikonloppuyöt: siunattu Mies nukkui nimittäin molemmat yöt Vauvan kanssa ja minä sain ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen nukkua useamman tunnin putkeen!
Oli kuulkaas ihanaa. Eilen kun heräsin, tunsin olevani taivaassa :)

Jospa nyt taas jaksaisi hetken aikaa porskuttaa, on kyllä ihan erilainen olo nyt! Eilen jaksoinkin sitten taas mennä lenkille. Taidanpa kirjata nuo liikuntakerrat muistiin tuohon sivupalkkiin, niin voin siitä seurailla miten homma etenee. Tuo kolmas lenkki tuntui jo vähän paremmalta kuin pari ensimmäistä (vaikka oli se vatsatautikin tässä välissä), eli kai se tästä vielä joskus iloksi muuttuu... Pitää vaan sisukkaasti jaksaa käydä. Vaa´alla ajattelin piipahtaa aina maanantaisin (eikös se sovi hienosti tuohon viikon muutenkin masentavimpaan päivään, heh...), mutta niitä lukemia en kyllä halua kirjata muistiin ennen kuin näen jonkunlaista edistystä tapahtuneen ;)

Rahkaa ja ananasta, nam!


PS. Tuntui niin kivalta kun Poika oli kotona nuo sairaspäivät, että luulenpa, että muutetaan hänen hoidossa käyntinsä nyt osa-aikaiseksi. Vauva jää luonnollisesti vähän vähemmälle huomiolle Pojan varastaessa show´n täysin (on niin vilkas, että häntä ei voi kyllä hetkeksikään jättää valvomatta...), mutta saahan Vauva olla toistaiseksi kaksin äidin kanssa yöt, ja lisäksi parina päivänä viikossa silloin, kun Poika on hoidossa. Luulen, että jatkossakin haluamme pitää Pojan osa-aikaisesti tuolla hoidossa, kun tuntuu siitä niin kovin tykkäävän, ja on hurjan iloinen kun saa touhuta toisten lasten kanssa. Jos tilanne tuntuu jossain vaiheessa muuttuvan, mietitään kuviot taas sitten uudelleen.

PPS. Kuvissa aamiainen ja lounas (toisinaan myös päivällinen), eli se, mitä taaperon äiti ehtii ahmaista suuhunsa jossain sopivassa välissä... Onneksi Poika osaa jo syödä aika hienosti myös itse, eli yhä enenevässä määrin pystymme ruokailemaan jo myös yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.