Löpinää Koiran ja rouvan kutreista

25.2.2014

Niin se arki taas pyörähti käyntiin. Viikonloppu hurahti ohi nopeasti, kuten aina, ja viikonlopun loppuessa päättyi myös Miehen loma. Nyyh! Olipa ihanaa viettää aikaa kiireettömästi koko perheen voimin. No, onneksi tämä arkikin on ihan leppoisaa.

Tärkeimmät kuulumiset taitavat olla se, että Pojan ruokavalio alkaa nyt 1,5 viikon jälkeen vaikuttaa ja vatsa on ollut jo paljon parempi, ja se, että Koira käväisi tänään trimmattavana, siis ajeltiin rouvalta taas turkki pois. Koirahan on tiibetinterrieri, eli ei trimmattava rotu laisinkaan, mutta koska eletään metsän keskellä, on paljon käytännöllisempää pitää turkki lyhyenä. Yleensä kesätukka on leikattu paljon myöhemmin, mutta kuluvan talven ollessa sellainen kuin on, alkoi mennä normaalia aikaisemmin hermot hiekan sisälle tuloon ja suihkussa lotraamiseen. Tässäpä siis rouvan keväteleganssia :)

Ja turkista puheen ollen: huomasin kauhistuksekseni luottoshampooni ja hoitoaineiden vetelevän viimeisiään, joten ei auta kuin suunnata ostoksille. Siis taas nettiin! Hiukseni ovat aika paksut, kuivat ja karheat, ja etsittyäni vuosia sopivia tuotteita sellaiset lopultakin löytyivät. Nyt on siis kyllä pakko hehkuttaa Sebastianin Penetraitt -shampoota, hoitoainetta ja naamiota. Aivan loistavia! :) Sen jälkeen kun löysin ne, en ole voinut enää käyttää mitään muuta. Ovat Suomessa aika hintavia ja olenkin ostanut niitä yleensä Nykistä halvalla. Onneksi niitä löytyy netistä kuitenkin ihan kohtuuhintaan.


Suoristamiseen joko suoristusraudalla (itselläni ollut jo vuosia leveä ghd-rauta) tai kihartimella (Remingtonin volyymikiharrin) täydellinen aine on S-factorin Flat Iron Shine Spray. Aivan huipputuote!

Hiusten ollessa aikoinaan lyhyemmät rakastuin Tigin Bed Head After Party -kiiltovahaan, enkä ole siitä osannut, tai edes halunnut luopua vaikka hiukset ovat nyt pidemmät. Silottaa kivasti, ja tuoksu on taivaallinen. Tuo After Party -nimi kuvaakin sitä, että aine loihtii hiuksista pois juhlien jälkeisen tunkkaisen tuoksun. Lisäksi tökötti, josta en luovu, on Tigin Bed Head Brunette Goddess Shine Spray. Ihana kiiltosuihke tällaisille karheammille hiuksille ja tuoksukin on tosi herkullinen! Ehkä vielä aavistuksen parempi olisi Paul Mitchellin The Shine -suihke, mutta sitä ei tunnu saavan enää oikein mistään. Toivottavasti valmistusta ei ole lopetettu.

Tulipas asiaa näistä, mutta olen ihan oikeasti etsiskellyt vuosia tuotteita joihin olisin tyytyväinen, ja ihanaa kun olen onnistunut nämä löytämään. Toki vinkit vielä paremmista tuotteista ovat aina tervetulleita ;)

Tässä ennen ja jälkeen -kuvaa kuontalosta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.