Kuulumisia kuluneelta viikolta

14.2.2014

Holahola!

Täällä ollaan oltu poikien kanssa kotosalla. Aika tasarahoja nämä päivät ovat, touhua riittää aamusta iltaan. Eipä ole ongelmia miettiä miten aikaa kuluttaisi. Lenkkipolut ovat tällä viikolla päässeet sammaloitumaan, ei ole paljon liikkumaan ehtinyt... Siis jos ei juoksemista esikoisen perässä lasketa ;)

Esimerkiksi eilinen päivä piti sisällään seuraavaa: Pojan aamupuuhat (pesu ja vitamiinit, Mies hoiti, kun minä ja Vauva vielä uinailimme) ja aamupuuron (ei poikkeuksellisesti maistunut), Vauvan aamupuuhat ja muutaman syöttämisen, Koiran ja Kissan aamu-ulkoilut ja ruokkimiset, päämäärätöntä haahuilua: Pojan kanssa kirjan lukua ja tv:n katselua, Pojan toistuvia kiellettyjen asioiden kokeilua - jokohan tänään saisi tehdä, kun eilen vielä ei...

Ennen päiväunia käytiin yhdessä kävelyllä, ja sitten onnistuin saamaan molemmat poikaset yhtä aikaa päiväunille. Sinä aikana "tulipalon sammutusta", eli pakollisimmat kotihommat alta pois. Ihmettelin tässä yksi päivä Miehelle, että pesen joka ikinen päivä pyykkiä, parhaimmillaan pari koneellista, ja silti tuntuu, että pyykkivuori vain kasvaa... huoh.

Sama touhu jatkui päikkäreiden jälkeen, eli poikasten syöttämistä ja vaipanvaihtoa vuoronperään :D Käytiin myös ruokakaupassa. Miehellä oli illalla menoa, joten minä hoidin kaikki iltapuuhat. Kun Poika saatiin kahdeksan aikaan unten maille, minä ja Vauva menimme suihkuun ja kylpyyn. Sitten vähän iltapalaa, hetki telkun ääressä ja sänkyyn. Eikä tarvitse unta kyllä odotella...! Täysiä ovat päivät, mutta ihanaa, kun ollaan oltu kaikki jo useampi päivä terveinä! On se ihan erilaista touhuta kaikkea, kun olo on hyvä sekä itsellä, että lapsosilla.

Sain lopultakin tilattua netistä Lundmyrin Älskling -tuttiketjun (piti aikoinaan tilata jo esikoiselle, mutta se silloin jäi), ja tilasinpa samalla tuollaiset ihanat sukatkin! Lisäksi meillä tuntuu olevan ihmeen vähän koon 56 vaatteita, joita Vauva tällä hetkellä käyttää, joten piti hommata hänelle vähän lisää päällepantavaa. Käytiinkin yhtenä päivänä poikien kanssa pyörähtämässä kauppakeskuksessa. Olin oikein tyytyväinen suoritukseeni, kun onnistuin reissun aikana ruokkimaan sekä pojat, että itseni, vaihtamaan vaipat (esikoisella vielä vatsavaivoja, eli useampikin vaihtokeikka tuli tehtyä) ja suorittamaan kaikki ostokset, eikä kenelläkään mennyt hermot. Tai no Pojalla ihan hetkellisesti, kun heitti protestina hetken odotteluun tuttinsa vessan lattialle, enkä heti päässyt sitä pesemään. Se on kuitenkin ihan normisettiä.

Ai niin! Lääkäri soitteli männä viikolla Pojan allergiatestien tuloksista, ja maitoallergiaahan se :( Nyt on siis paneuduttava maidottomaan ruokavalioon. Kuulemma vaiva onneksi paranee 80%:lla kahteen vuoteen, ja 90%:lla kolmeen-neljään ikävuoteen mennessä.

Tänään mennään tapaamaan ihania ystäviä lapsineen :) Viikonloppuna taasen on ohjelmassa ystävien lasten tuplasynttärit. Vauhti ei siis hiljene vielä hetkeen... Onneksi on perjantai ja Miehellä ensi viikko lomaa!

Nyt ei muuta kuin kivaa viikonloppua itse kullekin!
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.