Viikonlopun touhuja ja Banoffee-kokeilu

19.1.2014

Pitääpä ensin muistaessani palata tuohon toissapäivänä mainitsemaani kaupassakäyntiin yhdessä molempien poikien kanssa. Kotiin päästyäni onnittelin itseäni: oltiin onnistuneesti haettu Poika hoidosta ja ruokakaupassa kaikki sujui hienosti. Kannettuani tavarat ja pojat sisälle olin oikein hämmästynyt, kun kaikki sujui niin mallikkaasti, eikä mitään unohtunut. Olipa kyllä superäiti-fiilis ;)

No, sehän nyt oli kuitenkin sanomattakin selvää, että ihan täydellistä suoritusta ei onnistuttu tekemään... Lähempi tarkastelu kun osoitti, että luontaistuotekaupasta ostamani imetysteepaketti oli unohtunut kaupan ostoskärryyn. Eipä muuta kuin soittelemaan perään... Onneksi joku ystävällinen kanssaihminen oli jo kiikuttanut paketin turvaan, ja eilen sain käydä sen hakemassa. Annan kuitenkin itselleni tuosta suorituksesta arvosanan 10-, ei se ihan surkeasti mennyt kuitenkaan!

Eilinen päivä oli aika touhukas. Aamupäivällä jätin pojat (= Miehen ja juniorit) kotiin ja pyörähdin vähän kaupoilla. Puoliltapäivin tuli ystäväperhe katsomaan Vauvaa. Visiitti oli melko pikainen, sillä sekä heillä, että meillä oli iltapäivälle menoa. Ehdittiin kuitenkin rauhassa kahvittelemaan.

Kahvin kanssa tarjosimme tällä kertaa Banoffeeta, makeaa herkkua, jota minun on ollut tarkoitus kokeilla jo pitkään. Oli hyvää, mutta todellakin hurjan makeaa (mikä ei tietenkään välttämättä ole erityisen huono juttu...)! Tosin ei taas voi yllätyksenä tulla, että lopputulos on makea, jos herkku koostuu kekseistä, kinuskista, banaanista ja kermavaahdosta... Kokeilin tätä Hellapoliisin ohjetta. Päädyin ohjeeseen ihan ajankäytöllisistä syistä - koska en halunnut uhrata ohjeen etsimiseen aikaa, nappasin ensimmäisen ohjeen, joka Googlesta löytyi.

 


Tiivistemaidon keitin edellisenä iltana (3h), muu kakku valmistui helposti ja nopeasti tarjoilupäivänä.
Koska olen suuri mansikoiden rakastaja, mieluiten olisin koristellut kakun mansikoilla. Koska tuoreita ei sattuneesta syystä ole saatavilla, tyydyin ohjeessa ehdotettuihin banaaniviipaleisiin ja keksinmuruihin (koristelu jäi itse asiassa Miehen harteille, ohjeistin tekemään banaaniviipaleista sydämen), en halunnut ottaa riskiä ja käyttää pakastimessa lässähtäneitä mansikoita.
Yllä vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy muuten vilaukselta myös ystäviltä saamamme aivan ihana äiti+lapsi kukkakimppu ♥ Saimme heiltä samanlaisen kimpun esikoisen synnyttyä, ja olemme kuivanneet sen yhdessä hääkimppuni kanssa. Tämän uuden, kauniin kimpun säästämme myös.

Eilinen iltapäivä kuluikin sitten naapuri-/ystäväperheen lasten synttäreillä, olivat useamman lapsen yhteissynttärit ja hulinaa riitti... Ilta puolestaan meni touhukkaan päivän vastapainoksi sohvalla aiemmin tallennettua Voice of Finlandia seuratessa ja rentoutuessa.

Tämä päivä on ollut ohjelmasta vapaa lorvailusunnuntai. Kävin myös pitkästä aikaa Koiran kanssa normaalin pituisella lenkillä, siitä nautittiin sekä minä, että karvainen ystävä. Tosin oma vauhtini ei vieläkään ole Koiralle mieleen, vähän hissuttelua kun on kävely edelleen. Pakkasta oli muuten niin paljon (alle -10c), että karvanaaman pakkasraja alittui, ja jouduin pukemaan sille villasukat jalkaan, muuten ei rouva suostu kävelemään :)

Tuleva viikko käynnistyy täällä Koiran eläinlääkärikäynnillä - tohtorin pitää vilkaista koiravanhuksen huonokuntoista suuta. Myöhemmin viikolla luvassa ystävien visiittejä ja jälleen neuvolakäynti.

Leppoisaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.