Vierailuja ja vauvalahjoja ♥

26.1.2014

Viime aikoina läheiset ovat käyneet paljon Vauvaa katsomassa, mikä on kivaa vaihtelua päiviin, ja muutenkin on aina ihanaa kun käy vieraita. Eräät ystävät tulivat muuten rotinoiden kera! Loistoperinne, ja superluksusta vauva-arkeen, jos minulta kysytään. Toivat siis ruuat ja kahvileivät mukanaan. Itse olen kahden vauvelin kokemuksella tullut siihen tulokseen, että tästedes vien aina uutta tulokasta katsomaan mennessäni jotain tarjottavaa (ainakin tarjoudun sen tekemään), tuntui itsestäkin niin kivalta. Toki yleensä teemme tarjottavaa kovinkin mielellämme, mutta tämän synnytyksen jälkeen olin kyllä sen verran poikki, että kovin moneen otteeseen en olisi jaksanut mitään tehdä. No, rehellisyyden nimissä mainittakoon, että Mies se taisi tehdä lähes kaikki herkut näille vauvankatsojille, itse tein vain sen verran kuin jaksoin tai huvitti.

Pitää esitellä aivan loistava "isoveljen lahja", jonka ihana, ajattelevainen ystävä toi Pojalle. Palapeli! Muutama pieni palapeli, joissa autoja, laivoja, lentokoneita ja joitain työmaa-ajokkeja. Sen kokoinen, että on helppo ottaa vaikka matkalle mukaan. Loistoidea! Ja hei, vasta yksi pala onnistuttiin hukkaamaan (vain yksi, hyvä me!), nimittäin tuo päällimmäisen palapelin poliisiauto, ja sekin löydettiin jo! Vahingossa tietysti, kun etsittiin jotain muuta kadonnutta, mutta löydettiinpähän kuitenkin ;)

  


Vauvakin on saanut ihania lahjoja!
Tässä kuvissa niistä muutamia. Huomatkaa myös kuvaamiseen väkisin osaa ottanut Kissa :)

Muun muassa tuo valokuvankehys on ihana, ja sopii loistavasti yhteen meillä jo olevien kehysten kanssa. Saadaan tehtyä kivoja kuvakollaaseja - siis sitten kun joskus ehditään teettää valokuvat ihan kuviksi asti. Ehkä saadaan sitten jo rippijuhliin kuvat nätisti esille ;)

Ihana tuokin Little Explorer -body! Siitä tulikin mieleen esikoisen joululahjaksi saama pusero, jossa luki: " I am a guy with no brakes". Niiin osuva! 
"Suurimmatkin sankarit ponnistavat pienistä sukista" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.