Sairastupailu jatkuu...

31.1.2014

Juuri kun olin ajatellut, etten voisi paljon väsyneempi olla, elämä onnistui yllättämään: sairastuin eilen illalla oksennustautiin. Se on minulle tosi harvinaista, kuinkas ollakaan, että tämä harvinaisuus sattui kohdalle juuri tällä viikolla. Yön aikana olo meni niin heikoksi, etten uskaltanut aamulla edes kantaa Vauvaa portaita alakertaan. Lisäksi kuumetta 38c, ei ihme jos on vähän veto pois ja hutera olo. Nyt alkaa onneksi  pikkuisen helpottaa, kun Jaffa pysyy sisällä.

Koira heräilee vieressäni vähitellen nukutuksesta ♥ Ei ole tämä perjantai ihan tavanomaisimmasta päästä meillä siis... Elän kuitenkin toivossa, että toetaan kaikki tästä pian. Onneksi perheen pienimmäinen vaikuttaisi selvinneen pienen nuhanpoikasensa kera vähimmällä!

Leppoisaa viikonloppua!

PS. Pojan hoitaja soitteli aiemmin antaakseen pienen heads upin: oli havainnut jotain vesirokkonäpyn tapaista. Sehän kruunaisi tämän viikkomme ;) En kuitenkaan usko, että kyseessä on vesirokko. Näppyjä oli alaselässä, eli olisiko iho vain ärtynyt viikon vaipanvaihtorumbasta...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.