Äiti on nyt vähän väsynyt...

25.1.2014

... ja isi varmasti myös! Viime yöt täällä ovat olleet kovin levottomia. Esikoinen herää vähän väliä, yleensä itkien. Rauhoittuu kyllä melko pian (ei aina), mutta herätyksiä on yössä monta. Vauva nukkui pari yötä sitten yhden neljän tunnin pätkän (jonka puolivälissä Poika tosin herätti, eli ei iloa vanhemmille siitä), muuten heräilee 1-2,5 tunnin välein. Se olisi yksinään siedettävä tahti, mutta yhdistettynä noihin esikoisen itkuihin alkaa tuoda melkoisen univajeen. Elän toivossa, että tämä olisi vain joku vaihe, ja menisi ohi. Pian.

Lisäksi pienimmällä taitaa olla se maailmaantulon jälkeinen kahden viikon kuherruskuukausi ohi - eipä enää nukahda ihan niin helposti (melko helposti onneksi kuitenkin, ainakin iltaisin), ja vähän useammin on tyytymätön kuin aiemmin. Esikoista piti iltaisin kanniskella tuntikausia ennen kuin nukahti, toivon kovasti, että tämän toisen kanssa ei tarvita ihan samanlaista rumbaa.

Jotenkin sitä kuitenkin jaksaa vähilläkin unilla taapertaa. Tämän lauantain ohjelma muotoutui minun kynsi- ja ripsihuoltojeni ympärille. Pojat heittivät minut salonkiin, ja menivät siksi aikaa kauppakeskukseen pyörimään. Minimoitiin tällä tavoin pienimmän maitobaarin kiinnioloaika (hyvin oli pärjäillyt sen aikaa, kun tarjoilija oli poissa), ja tulipahan samalla testattua uudet tuplarattaat käytännössä. Juuri kun olen muuten kaikille kovasti kehunut noita rattaitamme, niin viime aikoina ovatkin sitten ruvenneet oikuttelemaan. Tai lähinnä turvakaukalo, se nimittäin on ruvennut jäämään rattaisiin jumiin, ärsyttävää!!! Kerran jouduin jo soittamaan Miehen hätiin, kun värjöttelin pakkasessa kaupan pihalla, enkä itse onnistunut irrottamaan sitä. Pitää tarkistaa, onko takuu vielä voimassa. Luulisin, sillä kaukalo on ostettu vain 1,5 vuotta sitten.

Huollosta päästyäni menin poikien perässä. Kävimme syömässä ja pyörimme kaupoilla melkoisen tovin koittaen etsiä Pojalle uutta toppapukua. Ei löydetty mieleistämme, joten ostokset jäivät tuttiketjuun, tumpunpidikkeisiin ja sukkahousuihin (ollaan suosiolla käytetty hänellä sukkahousuja, sukat kun lentävät jalasta saman tien). Äidille ostettiin Batisten kuivashampoota (suosittelen!).
Hyvä päivä oli! Kuvassa poikaset kauppakeskuksen hulinaa seurailemassa. Tai no pienimmäinen katseli unia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.