Onnellista uutta vuotta!

31.12.2013

 
 
Eilinen kului jälleen supistuksia laskiessa... Ja taas jännitettiin, että näinköhän se lähtö tulee. Vähän alettiin jo selvittelemään lähipiirin aikatauluja, mutta pidettiin kuitenkin mielessä kaikki aiemmat väärät hälytykset, ja jätettiin suuremmat järjestelyt (onneksi) jälleen kerran kyselyasteelle. Supisteli tuntikausia säännöllisesti ja tuntuvasti, mutta illalla ne taas lakkasivat. Taidetaan sitten kuitenkin saada ne synttärit ensi vuoden puolelle. Vähän siinä ja siinä on, tulisiko lähtö ensi yönä, mikä nyt ei paras mahdollinen ajankohta olisi - ainakaan jonoksi asti ei taitaisi innokkaita lapsenvahteja olla näin juuri vuoden vaihtuessa..?!

Tänään on siis uuden vuoden aatto - toinen vuoden suosikkijuhlistani! Joulun ja uudenvuoden lisäksi rakastan muuten tietysti keskikesän juhlaa, juhannusta. Ja vappukin on kiva... eli eipä kalenterista taida kovin montaa juhlaa löytyäkään, josta en välittäisi. Mutta mikäs siinä - juhlat ovat aina kivoja, oli syy sitten mikä tahansa!

Tapanamme on ollut, tietysti, juhlia vuodenvaihdetta perinteisesti. Olemme ampuneet raketteja tai ainakin hankkiutuneet johonkin ilotulitusta katsomaan. Viime vuodenvaihteet olemme viettäneet yhdessä ystäväpariskunnan kanssa. Tällä kertaa juhliminen jää, hmm, sanoisinko hillityksi... Pysymme kotosalla keskenämme, ja juuri naureskelin miehelle, että näinköhän jaksamme valvoa edes puoleenyöhön, vaan menemme sen sijaan kymmeneltä nukkumaan... Tuntuu kovin tärkeältä saada levättyä kunnolla ennen synnytystä, ja olen onneksi kovin onnekas siinä suhteessa, että uni maistuu yöllä kunnolla.

Vuodenvaihteessa on jotenkin omanlaistaan taikaa. Se on ihanan iloinen juhla ilotulituksineen (love them!!!), tinan valamisineen ja maljojen nosteluineen. Lisäksi pidän ajatuksesta jonkun uuden alkamisesta, voi aloittaa taas puhtaalta pöydältä. Olen myös uudenvuodenlupausten ystävä. Tänä vuonna aion luvata itselleni kaksi asiaa: hankkiutua eroon raskauskiloista (ei mikään erityisen yllättävä lupaus) ja huolehtia siitä, että mukana on aina käteistä rahaa. Ärsyttää, kun ei koskaan ole pikkurahaa mukana (ei sen puoleen isojakaan rahoja, heh...). Eivät ole erityisen dramaattisia muutoksia elämään, mutta sen valtavampia en uskalla tällä kertaa lupailla ;)

Viimeiset pari kolme vuotta ovat olleet elämäni onnellisimmat sisältäen häät, esikoisen odotuksen ja syntymän, vauvavuoden ja uuden raskauden. Kuluneesta vuodesta suurin osa kului Pojan kanssa kotona. Loppuvuodesta kävin muutaman kuukauden töissäkin, mutta ajatukset pyörivät jo tulevassa, perheenlisäyksen odottelussa. Tiedän jo nyt, kuinka tulen kaipaamaan tätä aikaa joskus myöhemmin, nyt pitääkin yrittää nauttia joka ikisestä hetkestä. Ainakin tämä kulunut vuosi tuntuu menneen niin hujauksessa ohi, että siinä onkin tavoitteeni tulevalle vuodelle - pysähtyä nauttimaan tästä ainutlaatuisesta ajasta!

Ps. Uutena vuotena on aina pakko kuunnella myös Abban Happy New Year. Se vie jotenkin aina juhlien jälkeiseen tunnelmaan ravintolassa, vuoden jo vaihduttua, kun ihmiset alkavat tehdä lähtöä kotiin ihanan, onnellisen illan jälkeen ♥


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.